Archives

Written by Brandcasters

Oct 26

2016

0

comments

Alex Nurmi mukaan Brandcastersin toimintaan

Huippukokki ja ruokastailaaja Alex Nurmi on nyt mukana Brandcastersin riveissä. Alex Nurmi tunnetaan erityisesti food styling -työstään Suomen isoimmille brändeille – suurelle yleisölle hän on tuttu mm. Mitä tänään syötäisiin?-ohjelmasta. Kyseinen ohjelma on Brandcastersin emoyhtiön Intervision tuotantoa.

Nurmen rautainen ammattitaito ruoan parissa antaa Brandcastersille merkittävää lisävahvistusta ruoka-aiheisiin tuotantoihin. Alex Nurmi on mukana sekä suunnittelemassa että tuottamassa liikkuvan kuvan sisältöjä.

Oct 26

2016

0

comments

Käyttäjäkokemusfilmi / Victorinox

Brandcasters tuotti Victorinox -veitsibrändille filmin, joka avaa veitsien käyttäjäkokemuksia.

Tuotannon avainhenkilöt:
Ohjaus / tuotanto: Tommi Häkkinen
Kuvaus: Jari Fagerlund
Äänitys: Jarno Tuominen
Tuotanto / Ruokastailaus: Alex Nurmi

Oct 26

2016

0

comments

Brändivideo Swiss Diamond -pannuille

Brandcasters tuotti brändivideon Swiss Diamond -paistinpannuille. Videota tähdittää huippukokki ja keittiöpäällikkö Kari Aihinen.

Jun 30

2016

0

comments

Brandcasters kesälomalle

Brandcasters on kiinni heinäkuun. Kevätkausi on ollut monipuolinen, kiitos loistaville asiakkaille kuten Kotipizza, Älvsbytalo, Romu Keinänen ja Mastermark Brands. Yhdessä olemme luoneet hienoja tarinoita. Tuotannot jatkuvat taas elokuulla!

Dec 18

2015

0

comments

Lyhytelokuva OTSO Metsäpalveluille

Brandcasters tuotti branded content -lyhytelokuvan OTSO Metsäpalveluille. Fiktiivisessä tarinassa seurataan Jari Mäkelä -nimisen miehen epäonnista yritystä hoitaa metsäänsä. Rooleissa Jouko Myllyoja, Tapio Liinoja, Laura Malmivaara, Miska Kajanus ja Ville Seivo.

Peto Metsässä -niminen lyhytelokuva lanseerattiin marraskuulla Metsämessuilla. Messuvieraat saivat katsoa elokuvan OTSO:n messuosastolla, joka oli puettu elokuvateatterin asuun. Lisäksi paikalla pääsi kuvauttamaan itsensä viralliseen elokuvajulisteeseen.

Elokuva jatkaa elämäänsä YouTubessa – uusia asiakasryhmiä kutsutaan suorapostituksin sekä sosiaalisen median kanavien kautta “leffaan”.

May 15

2015

0

comments

Meteli -palvelulle mainoselokuva

Brandcastersin Tommi Häkkinen tuotti ja ohjasi Meteli -palvelulle mainoselokuvan. Filmillä Jussi69 suuntaa keikkapaikalle, mutta jokin on vinossa….

Jan 05

2015

0

comments

Uusi vuosi käyntiin!

Brandcastersin vuosi 2015 starttaa vauhdikkaasti. Työn alla on mm. Jyrki Sukulan makujen maa -ohjelman 3. tuotantokausi. Tällä kertaa Jyrki tutustuttaa suomalaisiin raaka-aineisiin, jotka ovat maailman parhaita. Luvassa on on mm. poroerotusta, speltin viljelyä ja puikulaperunan kasvatusta. Ja tietysti loistavia ruokia!

Jan 24

2014

0

comments

Uudistuneelle Mitä Tänään Syötäisiin? -ohjelmalle uusi alkutunnus

Brandcasters toteutti intron uudistuneelle Mitä Tänään Syötäisiin? -ohjelmalle. Ohessa lyhyt making of -kooste, sekä itse alkutunnus:

Sep 24

2013

0

comments

Lauran matkakuvia: Tukholma – 2. kausi, Livillä 26.9. alkaen!

Flash toistinta ei löytynyt.

Aug 01

2013

0

comments

Jyrki Sukula lähtee jälleen maatiloille

Jyrki Sukulan makujen maa -ohjelman 2. tuotantokauden kuvaukset alkavat nyt elokuussa.

Luvassa on vierailut 10 uudelle maatilalle – Jyrki vierailee tiloilla tutustuen siihen, mistä ruoka tulee. Lisäksi Jyrki tekee ruokaa liittyen tilojen antimiin. Ohjelma tulee ulos keväällä 2014.